Contact

Heb je een vraag? Leuk!

Wil je bespreken hoe ik je kan helpen of heb je nog een vraag?

Neem gerust contact met me op!

 • Zie het contactformulier hieronder of mail naar lisa@boostcartoon.nl
 • Per e-mail ben ik het beste bereikbaar
 • Leiden

 • LUMC PHEG Greenteam – logo, huisstijl en illustratie

  We hadden nog helemaal niet stil gestaan bij de kracht van illustraties, tot iemand ons op de website van Boostcartoon wees. Toen realiseerden we ons dat – de cliché is absoluut waar – een beeld meer zegt dan 1000 woorden. Dit zou de communicatie vanuit ons Greenteam van van onze afdeling van het LUMC ten goede gaan komen! Met als resultaat: een krachtig geprofessionaliseerd Greenteam logo, heldere en aantrekkelijke pictogrammen voor onze communicatie naar buiten, en een motiverende cartoon in onze nieuwsbrief naar bijna 1000 medewerkers.
 • Olaolu Adegun – Koos een BoostCartoon portret

  I needed something remarkable to surprise a friend on his birthday. The only thing I could think of was Lisa's unique style of illustratrion which I had been a fan of for a while. When I contacted her, she was very accomodating. She took it up immediately, asking questions, digging up info and recommending best fits for his personality. She also took me along every step of the process. He was amazed. He put it up as his favourite social media profile photo. In all, I'm glad I worked with Lisa who created something that will leave a lasting impression.

 • Mario Verkooijen – Docent Beeldende Vorming

  Ik heb Lisa een proef BoostCartoon-workshop bij mij in de klas laten doen in ruil voor feedback, omdat je met dit project pas in de praktijk goed kunt inschatten of het werkt. Ik wilde haar die gelegenheid bieden.

  Ik denk dat dit een heel leuk concept is voor scholen binnen een project tegen pesten of tijdens een introductiedag, voor klas 1, 2 en misschien klas 3. Binnen bedrijven zou het wellicht ook kunnen. Ik zou het aanbevelen.

 • Aaf Verkade – Adviseur Stadsgrachten

  De eerste keer dat ik Lisa's artwork zag, vroeg ik: "Je bent professioneel illustrator naast je werk? Dit is schitterend!". Lisa vertelde me dat ze in haar vrije tijd graag tekende, in alle stijlen. Dat hoefde ze maar één keer te zeggen. Ik begon net met de uitbreiding van Onder water in Leiden, een citizen science project over het leven in de stadsgrachten. Dat wilde ik zichtbaar maken voor het grote publiek. Ik voelde toen meteen wie ik dat wilde laten realiseren en gaf Lisa opdracht voor een educatieve kleurplaat.

Wat kan ik voor jou doen?

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan beTekenen. Vul het formulier in en ik neem contact met je op!

  Ik gebruik je gegevens alleen om contact met je op te nemen. Klik hier voor ons privacybeleid

  Comments are closed.