Over Lisa

‘’Jeetje wat kan jij leuk tekenen zeg. Daar moet je echt iets mee gaan doen!’’

Hoe gevleid ik me hier ook elke keer door voelde, ik had geen idee wat ik er dan precies mee moest gaan doen. Ik wilde niet gaan tekenen om het tekenen alleen.

Nee, het belangrijkste vond ik met mijn creatieve kwaliteiten iets te kunnen betekenen voor een ander. En dat is me gelukt.

Boost je boodschap met op maat gemaakte cartoons!

Ik kan er nu voor zorgen dat je op maat gemaakte toegankelijke en treffende illustraties krijgt om jouw boodschap kracht bij te zetten.

Ik heb jarenlange ervaring als werknemer in het bedrijfsleven en in het onderwijswezen. Hierdoor begrijp ik hoe belangrijk teamdynamieken, professionaliteit en het goed overbrengen van je boodschap zijn. Deze achtergrond helpt mij enorm bij wat ik nu te bieden heb.

Samen met de klant zorgen voor een boodschap-boost met cartoons. Daar krijg ik energie van!

Ik denk graag met je mee hoe mijn op maat gemaakte illustraties daarbij kunnen helpen.

 • Olaolu Adegun – Koos voor een BoostCartoon-geschenk

  I needed something remarkable to surprise a friend on his birthday. The only thing I could think of was Lisa's unique style of illustratrion which I had been a fan of for a while. When I contacted her, she was very accomodating. She took it up immediately, asking questions, digging up info and recommending best fits for his personality. She also took me along every step of the process. He was amazed. He put it up as his favourite social media profile photo. In all, I'm glad I worked with Lisa who created something that will leave a lasting impression.

 • Mario Verkooijen – Docent Beeldende Vorming

  Ik heb Lisa een proef BoostCartoon-workshop bij mij in de klas laten doen in ruil voor feedback, omdat je met dit project pas in de praktijk goed kunt inschatten of het werkt. Ik wilde haar die gelegenheid bieden.

  Ik denk dat dit een heel leuk concept is voor scholen binnen een project tegen pesten of tijdens een introductiedag, voor klas 1, 2 en misschien klas 3. Binnen bedrijven zou het wellicht ook kunnen. Ik zou het aanbevelen.

 • Aaf Verkade – Adviseur Stadsgrachten

  De eerste keer dat ik Lisa's artwork zag, vroeg ik: "Je bent professioneel illustrator naast je werk? Dit is schitterend!". Lisa vertelde me dat ze in haar vrije tijd graag tekende, in alle stijlen. Dat hoefde ze maar één keer te zeggen. Ik begon net met de uitbreiding van Onder water in Leiden, een citizen science project over het leven in de stadsgrachten. Dat wilde ik zichtbaar maken voor het grote publiek. Ik voelde toen meteen wie ik dat wilde laten realiseren en gaf Lisa opdracht voor een educatieve kleurplaat.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.