Teambuilding

Boost de teamsfeer met een cartoon

Wat krijg je?

 • Een originele workshop die ervoor zorgt dat alle individuen binnen een team zich gewaardeerd voelen door elkaar beter te leren kennen via een creatieve en interactieve manier. Wederzijdse complimenten (op professioneel en persoonlijk vlak) worden omgezet in vrolijke portretten van elkaar.
 • De deelnemers krijgen de portretten ingelijst mee en dat cadeau van hun collega’s is een mooie herinnering aan hun waardevolle bijdrage aan het team.
 • De workshop biedt 2 voor de prijs van 1: een boost in de teamsfeer en een boost van het zelfbeeld en het zelfvertrouwen van werknemers.

Het is een workshop die:

 • Werknemers helpt om elkaar beter te leren kennen. Ze leren elkaars en de eigen waarde in te zien binnen het team, waardoor het zelfvertrouwen wordt vergroot. De deelnemers gaan naar huis met een blijvende herinnering  aan deze creatieve en verlichtende ervaring.
 • De werkgver helpt de sfeer binnen het team te boosten, de samenwerking te versterken en daarmee de productiviteit te vergroten.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Deze workshop is bedoeld voor organisaties met werknemers die moeten samenwerken. Dit kan een team of afdeling zijn wiens samenwerking verbetert door waardering naar elkaar uit te spreken – en af te beelden – en zo elkaar beter te leren kennen op professioneel en persoonlijk vlak. De ideale grootte van de groep is  5 à 15 deelnemers.

Hoe lang duurt een workshop?

Een workshop op locatie duurt 3 uur. Dit is inclusief materialen klaarzetten.

Waar vindt de workshop plaats?

De workshop vindt plaats op locatie bij de klant zelf en kan gehouden worden in een vergaderruimte, personeelsruimte enz. Zolang er maar tafels en stoelen voorhanden zijn. Een beamer en scherm of anders een whiteboard/flipover zijn nodig. Materialen zijn inbegrepen in het tarief en neem ik mee naar de workshop.

Wie geeft de workshop?

Ik, Lisa Poot, eigenaar van BoostCartoon.

Niet alleen ik kan ervoor zorgen dat iemand een compleet persoonlijk en uniek aandenken krijgt, waaruit blijkt hoezeer de ontvanger gewaardeerd wordt. Iedereen kan dat en ik help daarbij.

Met mijn jarenlage ervaring als werknemer in het bedrijfsleven, begrijp ik hoe belangrijk teamdynamieken en professionaliteit zijn, maar ik belicht ook het belang van elkaar beter kennen op persoonlijk vlak. Hier heeft iedereen profijt van tijdens de workshop.

Voorbeeld van de tekenstijl

Hoe ziet een workshop eruit?

 • in groepen van 3 maken de deelnemers een lijst met positieve eigenschappen van elkaar
 • de positieve eigenschappen vertalen ze in een portret (hoofd, lichaam, eigenschappen en hobby’s) voor elkaar
 • elke deelnemer krijgt het portret over hem/haar ingelijst én gefixeerd mee naar huis. Zo blijft het levenslang mooi, zonder invloed van licht of UV

Investering

De investering voor een workshop van 3 uur gebaseerd op een groep van maximaal 15 personen is € 495,- excl. btw. Dit is inclusief:

 • alle materialen
 • fixeren en inlijsten
 • reiskosten

Bij een groep groter dan 15 personen komen uiteraard extra materiaalkosten kijken en is de prijs in overleg af te stemmen.

Neem contact op voor het aanvragen van een offerte.

Mario Verkooijen – Docent Beeldende Vorming

Ik heb Lisa een proef BoostCartoon-workshop bij mij in de klas laten doen in ruil voor feedback, omdat je met dit project pas in de praktijk goed kunt inschatten of het werkt. Ik wilde haar die gelegenheid bieden.

Ik denk dat dit een heel leuk concept is voor scholen binnen een project tegen pesten of tijdens een introductiedag, voor klas 1, 2 en misschien klas 3. Binnen bedrijven zou het wellicht ook kunnen. Ik zou het aanbevelen.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.